X

Vind prototype udvikling af din digitale idé til en værdi af 20.000,-

Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja tak til at modtage nyheder når vi udgiver nye digitale løsninger, spændende blogindlæg, tips, tricks og meget mere.

Webudvikling

Internettet er på kort tid blevet en stor og uundværlig del af vores hverdag – både i privat- og erhvervslivet. Der er kæmpe potentiale for virksomheder online, fordi det er her, at både eksisterende og potentielle kunder tilbringer en stor del af deres tid. Hvis man som moderne virksomhed vil have succes og blive bemærket, kræver det, at man ikke kun er til stede på internettet, men også altid er synlig og forsyner sine brugere med gode oplevelser.

Internettet er bygget op af hjemmesider. Derfor bør enhver moderne virksomhed med respekt for sig selv have en hjemmeside. Men efterhånden som markedsføringspotentialet vokser, bliver konkurrencen skærpet. I dag er det ikke kun nok at have en hjemmeside – den skal også være lidt bedre end alle de andre.

Hos Codespace har vi stor erfaring med webudvikling, og vi hjælper dig gerne med at skabe en hjemmeside helt fra bunden, som du er stolt af at vise frem til kunder og samarbejdspartnere.

Webudvikling fra webbureauet Codespace i Odense

Hvad er en hjemmeside?

De fleste er nok klar over, hvad en hjemmeside er. Så snart man åbner sin browser, lander man nemlig på en. Men hvad er en hjemmeside og dens potentiale for netop din virksomhed? Man kan sige, at en hjemmeside er en virtuel salgsassistent. Det er din hjemmeside, der sælger din virksomhed og dine produkter på nettet – 24 timer i døgnet. Det er en kombination af design, teknologi og brugervenlighed på din hjemmeside, der er afgørende for det førstehåndsindtryk, som besøgende vil danne. Ikke kun af din hjemmeside, men også af din virksomhed som helhed. Derfor kan det godt betale sig at lægge nogle penge i professionel og skræddersyet webudvikling. For mange virksomheder viser god webudvikling sig nemlig at være en investering.

Hvor vigtig en hjemmeside er for netop din virksomhed, er naturligvis afhængigt af branche. I nogle brancher foregår den største handel faktisk på nettet – og derfor kan man gå glip af mange penge, hvis ens hjemmeside er dårlig eller eksisterende. Selv hvis dine produkter eller ydelser ikke egner sig til en webshop, er en velfungerende hjemmeside stadig med til at skabe tillid og tryghed hos brugeren, hvilket øger chancen for, at de vælger dig. Derfor er en hjemmeside ikke kun en hjemme, men en vigtig mulighed for moderne virksomheder, der gerne vil udnytte det store markedsføringspotentiale online.

God webudvikling er en vigtig investering

Din nye hjemmeside skal leve op til mange krav. Den skal naturligvis være brugervenlig, både for dig, der skal administrere den, og for brugeren, der bevæger sig på den. Den skal være opbygget med de nyeste og bedste teknologier, så den er hurtig, responsiv og klarer sig godt i Googles algoritmer. Derudover skal den være tilpasset netop jeres virksomhed, så både design og funktionalitet afspejler alt det, I står for, og som I kan tilbyde.

At skabe en god hjemmeside fra start til færdigt produkt er ikke nogen nem opgave. Webudvikling er nemlig et dynamisk område, der konstant udvikler og forandrer sig. Hos Codespace brænder vi for webudvikling, og vi tør godt kalde os eksperter på området. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste teknologier og ændringer. Det gør, at vi kan tilbyde professionel webudvikling, der ikke lader noget være tilbage at ønske.

Hvordan laver man en hjemmeside?

Webudvikling er et bredt og alsidigt felt, der beskæftiger sig med mange områder og teknologier. Derfor er der ikke noget simpelt svar på, hvordan man laver en hjemmeside. Hvor kompliceret processen er, er naturligvis helt afhængigt af, hvilken type hjemmeside, der skal laves. Hvis det er en simpel ”visitkort-hjemmeside” med få sider og kortfattet information, er processen tilsvarende simpel. Hvis man har brug for en stor webshop med integrationer og unikt backendsystem, kræver det kompliceret og dybdegående webudvikling. At lave en hjemmeside kan derfor sammenlignes med at bage en kage: Hvis du bruger en færdigkøbt blanding, der blot skal tilsættes vand og bages, er det ingen sag. Men hvis du ønsker dig et kunstværk i flere etager, der både ser godt ud og smager af mere, så kræver det eksperter.

Hos Codespace er vi ikke eksperter i kagebagning, men vi har stor viden inden for og kendskab til webudvikling. Vi er klar over, at det at lave en hjemmeside for mange er fremmed land. Derfor sørger vi altid for at møde vores kunde i øjenhøjde og forklare alle steps i processen, så alle får en forståelse for det tekniske bag det færdige produkt.

Processen ved webudvikling

Processen ved webudvikling er også afhængig af det enkelte projekt. Et større projekt kræver en større og mere specificeret proces med flere punkter, end et mindre projekt gør. Hos Codespace ved vi dog af erfaring, hvordan det er smartest at gribe et projekt med webudvikling an. Derfor har vi en fast proces, som vi følger, for at sikre fuld kundetilfredshed, en effektiv proces og et slutresultat ud over det sædvanlige.

1. Det første møde
I starten af et projekt aftaler vi et møde mellem udviklerne og kunden. Her luftes ideer og forventninger, så vi kan snakke os ind på det samme spor. Allerede tidligt i processen er det en god idé at lægge en tidsplan og vælge, hvad der skal prioriteres. Det sikrer en mere strømlinet proces, hvor der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser eller uforudsete udfordringer hen ad vejen. Det er også ved det første møde, at vi kan få en bedre idé om projektet og derfor give et kvalificeret tilbud på webudvikling af netop jeres nye hjemmeside.

2. Prototype
Hos Codespace arbejder vi altid, uanset projektet, med en prototype. Med en prototype får du et konkret løsningsforslag og mulighed for at afprøve din digitale idé, inden der bliver postet en masse tid og penge i projektet. Med en prototype kommer du hurtigere i gang med den sjove og spændende del af projektet og får en bedre idé om, hvilken retning, som din webudvikling skal tage. I prototypen får du designet med, så du allerede fra start kan få en idé om din nye hjemmesides visuelle udtryk. Vi tilbyder en uforpligtende protype til en værdi af 19.995 kr. – læs mere om det her.

3. Webudvikling
Når prototypen er blevet godkendt, og der er fastlagt en retning for den endelig webudvikling, går vi i gang med arbejdet. Det er på stadiet med webudvikling, at den største del af arbejdet ligger. Det er her vi arbejder med kodning, design og finish. Vores webudvikling har både fokus på frontend og backend, og vi kan også tilbyde integrationer.

4. Indhold
Når webudviklingen er på plads, åbnes der for indholdet. Der kan enten laves nyt, eller der kan overføres eksisterende indhold fra et andet system.

5. De sidste rettelser – og lancering!
Når indholdet og webudviklingen er færdiggjort, er det tid til at køre de sidste test og rettelser. Hos Codespace har vi en tjekliste, som vi bruger på alle hjemmesider, inden den endelige lancering. Det sikrer, at det endelige produkt er gennemført og kvalitetsfokuseret helt ned i detaljen.

Sæt eksperter på opgaven og få en fuld løsning

Den ovenstående proces virker meget simpel, og det er den egentlig også. Man skal dog ikke undervurdere, at webudvikling af en ny hjemmeside er en lang og sommetider krævende proces. Det kræver eksperter, der forstår at føre en idé til et færdigt produkt. Vi har hos Codespace stor erfaring med netop webudvikling, og derfor er vi et godt valg, når du tænker på at få lavet en ny hjemmeside. Vores viden og kendskab til området sikrer nemlig, at du får en fuld løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Når vi arbejder med webudvikling, har vi fokus på og kan tilbyde følgende ydelser:

Webudvikling med de nyeste og bedste teknologier
Webudvikling er en færdighed, der konstant skal udvikles og forbedres. Der kommer nemlig hele tiden nye opdateringer, muligheder og systemer, som man skal forstå og kende til. Hos Codespace brænder vi for vores fag, og derfor er det naturligt, at vi holder os opdaterede med de nyeste tendenser. Derfor er du altid sikret webudvikling med de nyeste og absolut bedste teknologier, når du vælger os til at udvikle din nye hjemmeside.

UI og UX
UI står for ”user interface”, mens UX står for ”user experience”. De to begreber bliver ofte blandet sammen, fordi de er tilknyttet det samme område. Nemlig designet og funktionaliteten på din hjemmeside. Det er vigtigt for din hjemmesides succes, at den kombinerer design og funktionalitet, da det sikrer brugeren en god oplevelse. Brugeren skal føle sig oplyst og velkommen på din hjemmeside, og det må ikke være svært at finde rundt. Samtidig skal designet være unikt, moderne, tiltalende og afspejle dit brand. Brugeren vil nemlig danne sig et indtryk af både din hjemmeside og din virksomhed på baggrund af designet. Derfor har vi også i høj grad fokus på UI og UX samt på velformuleret og professionelt indhold, når vi webudvikler.

Integrationer
Med integrationer får du én samlet løsning. Vi kan nemlig integrere din hjemmeside eller webshop med økonomi-, lager-, data- eller produktsystemer. Det samler alt din administration i ét dynamisk system, hvilket effektiviserer jeres arbejdsprocesser og gør virksomheden mere konkurrencedygtig. Vi har stor erfaring med integration og hjælper gerne med at samle alle dine systemer i én pakke – uanset om vi selv har udviklet dit CMS-system eller ej. Er jeres eksisterende system ikke opsat til integration, hjælper vi også gerne med det.

Udvikling af frontend og backend
Idet frontend er den del af hjemmesiden, som brugeren ser, er det ofte her, hvor manges fokus ligger. Det er dog vigtigt at understrege, at backend er mindst lige så vigtigt. Man kan se backend som hjemmesidens motor, altså det underliggende system, der sørger for, at det hele kører optimalt. Vi tilbyder udvikling af både frontend og backend, der lever op til dine specifikke ønsker og behov. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger i form af både simple og avancerede udviklinger. Ved selv at udvikle dit nye web administrations panel, kan vi sørge for, at det er både brugervenligt og intuitivt, samt det det indeholder alle de funktioner, som du har brug for. På den måde kan vi sørge for, at du har en brugervenlig frontend og stærk backend, uanset hvordan dit projekt med webudvikling ser ud.

Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering eller ”SEO”, som det populært kaldes, er forskellen på at have en god hjemmeside og en god hjemmeside, bliver besøgt og brugt. Uanset hvor flot og brugervenlig din hjemmeside er, kommer det ikke din virksomhed til gode, hvis den aldrig bliver fundet. Søgemaskineoptimering er derfor et nøgleord, når man arbejder med webudvikling. Hos Codespace får du webudviklere, der har stor forstand på SEO, og som har det in mente, når din hjemmeside udvikles. Selv små justeringer kan gøre en stor forskel i SEO-øjemed, og vi ved, hvor og hvornår de skal foretages. Det sikrer, at din hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret allerede fra start og har potentiale til at klare sig rigtig godt i Googles algoritmer.

GDPR
GDPR er et ord, der har fyldt meget på det seneste. Det skyldes, at lovgivningen omkring persondata og databehandling for nylig er blevet strammet. Derfor er kravene til virksomheder skærpet, og det gælder også, når man laver apps og hjemmesider. Det er nemlig virksomheden bag en given app eller hjemmeside, der er ansvarlig for, at databehandlingen er sikker og i overensstemmelse med loven. Når man starter et projekt med webudvikling, er det derfor vigtigt, at man også tager højde for GDPR og persondatapolitik. Hvis man bryder reglerne, kan det nemlig medføre bøder i millionklassen. Hos Codespace har vi sat os grundigt ind i reglerne for GDPR, og vi implementerer dem altid, når vi udfører webudvikling. Det sikrer, at alle vores hjemmesider lever op til samtlige krav om sikker og lovlig persondatabehandling. GDPR er derfor også et fokus, når vi udfører webudvikling af nye hjemmesider.

Vedligeholdelse og hosting af hjemmeside
Én ting er at lave en ny hjemmeside. En anden ting er at holde den kørende og opdateret 24 timer i døgnet. Når man har lavet en stor investering og fået udviklet en hjemmeside helt fra bunden, er det ærgerligt, hvis man lader den sygne hen. Hos Codespace tilbyder vi ikke kun udvikling, men også service af din hjemmeside. Vi sikrer både hurtig og stabil hosting, så dine kunder altid kan tilgå din hjemmeside uden irriterende ventetid. Derfor vedligeholder vi også din hjemmeside, retter småfejl og tilføjer nyt indhold løbende. På den måde kan du være sikker på, at din hjemmeside altid er godt kørende, mens du bruger tiden på andre ting.

Videreudvikling med nyt indhold og nye funktioner
Vi lever i en verden, der konstant udvikler sig. Vi gætter på, at din branche også udvikler sig. Så hvorfor skulle din hjemmeside ikke også gøre det? Hvad din hjemmeside kan i dag, er måske ikke nok om to måneder – eller om to år. Derfor er videreudvikling et nøgleord, hvis du vil være sikker på, at din hjemmeside fortsat skaber værdi for brugerne og bliver besøgt jævnligt. Videreudvikling kan blandt andet være nye funktioner eller nyt indhold, som tilføjes på den eksisterende hjemmeside. Det kan være, hvis der kommer nyheder på markedet, eller hvis eksisterende kunder savner en eller flere funktioner. Vi står gerne for videreudvikling af din hjemmeside, så de nye funktioner spiller sammen med de eksisterende og lever op resten af hjemmesidens standard. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan videreudvikle din hjemmeside, kommer vi også gerne med forslag og rådgivning om, hvad der er en god idé at videreudvikle på.

Hvad er en web app?

I forbindelse med det at få udført webudvikling og skabe en ny hjemmeside fra bunden, kan det også være en god idé at få lavet en web app. Flere og flere tilgår nemlig internettet og forskellige hjemmesider fra deres mobil eller tablet. Det kan naturligvis gøres via enhedens browser, men det kan gå ud over brugeroplevelsen, da en hjemmeside kan fungere anderledes på en mindre skærm. Med en web app kan man lave en applikation, som brugeren kan tilgå hjemmesiden igennem. Det er ikke sit eget stykke software, og applikationen kører stadig over enhedens browser. Men med en web app har man bedre mulighed for at opdatere og tilpasse hjemmesiden til den mindre skærm, så brugeroplevelsen er sikret på tablet og smartphones. Samtidig vil en web app ofte være billigere og nemmere at lave end en app, der er sit eget stykke software. Du kan læse mere om web apps og vores appudvikling generelt ved at klikke her.

SaaS projekt

SaaS står for ”software as a service” og beskriver projekter, hvor brugeren har mulighed for at oprette forbindelse til og bruge applikationer og software via internettet. SaaS er altså en online løsning, hvor alt information lagres i skyen, som sikrer, at man altid kan tilgå sin konto og sine oplysninger fra alle enheder og browsere. De mest almindelige eksempler er værktøjer til regnskab, mail og kalender, fx e-conomic og Microsoft Office og. Med et SaaS projekt får du en komplet softwareløsning, hvor brugere kan oprette forbindelse til din app via internettet fra en hvilken som helst browser eller enhed. SaaS sikrer, at man kan bruge avancerede funktioner og programmer, uden at man behøver udvikle og downloade avanceret software, og at man ikke er afhængig af sin hardware. Mange beskriver SaaS som fremtidens måde at betjene brugerne på. Vi har stor erfaring med SaaS og hjælper dig gerne med at opsætte en løsning, der gør, at dine brugere altid kan tilgå deres profil og oplysninger – uanset hvor og hvornår de har brug for det.

Hvad koster en hjemmeside?

Webudvikling er som sagt en varierende størrelse, og derfor kan vi desværre ikke give et simpelt svar på, hvad en hjemmeside koster. Hvad prisen på din hjemmeside bliver, er nemlig helt afhængig af projektets størrelse og type. Forventer du en fuldt fungerende hjemmeside med webshop, et væld af funktioner og unikt design, kræver det meget og tung webudvikling, og derfor vil prisen være højere end ved et simpelt projekt. En hjemmeside kan på mange måder sammenlignes med en bil: Hvis du vil have et lækkert design og en kraftfuld motor som i en Ferrari, er prisen også derefter. Kan du nøjes med en VW up!, bliver investeringen langt mindre. Derfor er det ikke muligt at give noget simpelt svar på, hvad en ny hjemmeside og webudvikling koster.

Når det så er sagt, gør vores erfaring i branchen og faget, at vi er hurtige og præcise til at vurdere, hvor meget webudvikling et givent projekt kræver. Når vi får lidt mere information om dine forventninger og krav til din nye hjemmeside, har vi langt bedre mulighed for at anslå en pris. Ofte er det allerede ved det første møde, at vi kan give vores kunder et uforpligtende tilbud på webudvikling af netop deres hjemmeside.

Når man taler om priser på webudvikling og hjemmesider, skal man desuden være opmærksom på, at der ikke er tale om en engangsudgift. Naturligvis ligger den største udgift i at få udviklet hjemmesiden, men man bør også tage højde for, at der skal være penge til hosting, vedligeholdelse og videreudvikling. Nogle vil sige, at hjemmesider er dyre – men for mange viser det sig at være en investering, der tjener sig selv hjem igen på grund af internettets massive markedsføringspotentiale.

Rådgivning og vejledning fra eksperter

Webudvikling er et utroligt teknisk felt, som kan være svært at finde rundt i, hvis man ikke har den store erfaring. For kan integrationer betale sig for netop din virksomhed? Kan du nøjes med en web app, eller ville en native app være et bedre valg? Hvordan skal dit design se ud? Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man går i gang med webudvikling af en ny side. Vi er heldigvis eksperter på området, og når vi står for din webudvikling, får du adgang til alt vores viden og erfaring. Vi tilbyder gerne helt uforpligtende rådgivning omkring dit projekt med din nye hjemmeside. Hvis du overvejer at få lavet en ny hjemmeside, har spørgsmål omkring webudvikling eller bare gerne vil høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lad os tage en uforpligtende snak om din digitale idé