Om os

Codespace er stiftet og ejet af to unge fyre, Jeppe Rasmussen og Simon Madsen. Vi har en fælles passion og vision for digitale produkter samt et drive til at sætte ting og projekter i gang.

Codespace er vores måde at sætte et præg på den moderne verden, samtidig med, at vi har muligheden for at gøre tingene på vores egen måde. Vi kan derfor i fællesskab opnå resultater, der overgår forventningerne til både design, funktionalitet og brugervenlighed.

Fra app idé til færdig app udvikling
Jeppe Schultz Rasmussen partner og udvikler hos Codespace

Jeppe Rasmussen

Partner & udvikler

jeppe@codespace.dk
Simon Skovbølling Madsen partner og udvikler hos Codespace

Simon Madsen

Partner & udvikler

simon@codespace.dk

Jeppe Rasmussen

Partner & udvikler

jeppe@codespace.dk

Simon Madsen

Partner & udvikler

simon@codespace.dk

Derfor stiftede vi Codespace

For os var og er Codespace måden, hvorpå vi kan gøre både vores egen og andres drøm til virkelighed. Apps er på mange måder en fast forankret del af fremtiden, og derfor følte vi, at det var den måde, vi kunne være med til at sætte vores aftryk på verden.

Codespace er derfor et resultat af en langvarig fælles passion for iværksætteri og et ønske om at gøre en forskel for både os selv og andre. Vores store interesse inden for udvikling af apps har gjort, at vi har brugt størstedelen af vores liv på at blive eksperter på området. Vi brænder for at benytte netop den faglige viden og knowhow til at hjælpe andre iværksættere med virkeliggørelse og videreudvikling af deres digitale drømme og idéer.

For udover, at vi synes, det er spændende at udvikle nye apps, brænder vi også for at kunne være en del af nye projekter og skabe fremtidens smarte løsninger. Hos Codespace lægger vi altså stor vægt på at være en del af et voksende og inspirerende netværk med plads til både sparring og kollektiv forbedring.

Vores vision og mission

Hos Codespace har vi en vision om, at vi ved hjælp af unik app udvikling kan sætte vores præg på de fremtidige løsninger. Det efterlever vi ved at arbejde med vores mission for øje: At gøre din app udvikling legende let ved hjælp af de nyeste og bedste teknologier samt en overskuelig og betalingsvenlig udviklingsproces.

Vores branche er et utroligt dynamisk felt, hvor du skal bevæge dig og tænke hurtigt, hvis du vil være med på udviklingen. Vi holder os konstant opdaterede med de tekniske fremskridt og benytter altid de nyeste teknologier til at udvikle apps til både Android og iOS. Med andre ord er vi en virksomhed, som bestræber os på at gøre udviklingsprocessen så overskuelig og betalingsvenlig som mulig for dig og samtidig sikre et færdigt produkt af høj kvalitet. Vi mener nemlig godt, at du kan udvikle en god app til en fair pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvis du arbejder målrettet og effektivt.

Uanset om du er iværksætter i første fase eller allerede godt i gang som selvstændig, kan vi hos Codespace sikre dig en stærk løsning, der giver dit projekt luft under vingerne.

Lad os tage en uforpligtende snak om din app