X

Vind prototype udvikling af din digitale idé til en værdi af 20.000,-

Når du deltager i konkurrencen siger du samtidig ja tak til at modtage nyheder når vi udgiver nye digitale løsninger, spændende blogindlæg, tips, tricks og meget mere.

Om os

Codespace er stiftet og ejet af to unge fyre, Jeppe Rasmussen og Simon Madsen. Vi har en passion for digitale produkter og idéer til fælles samt et drive til at sætte ting og projekter i gang.

Codespace er vores måde at sætte et præg på den moderne verden på, samtidig med at vi har mulighed for at gøre tingene på vores egen måde. Vi tror nemlig på, at både app- og webudvikling skal tilpasses den enkelte kunde og projekt.

Når du får udviklet din nye app eller hjemmeside hos os, får du derfor ikke et firkantet forløb presset ned over dit projekt. I stedet tror vi på, at når vi skræddersyr vores forløb til dig og din idé, kan vi i fællesskab også opnå resultater, der overgår forventningerne til både design, funktionalitet og brugervenlighed.

Hvis du også tror på, at god markedsføring og de mest spændende projekter er dem, der skiller sig lidt ud, er vi derfor de rigtige udviklere at indgå et samarbejde med.

Fra app idé til færdig app udvikling
Jeppe Schultz Rasmussen partner og udvikler hos Codespace

Jeppe Rasmussen

Partner & udvikler

jeppe@codespace.dk
Simon Skovbølling Madsen partner og udvikler hos Codespace

Simon Madsen

Partner & udvikler

simon@codespace.dk

Jeppe Rasmussen

Partner & udvikler

jeppe@codespace.dk

Simon Madsen

Partner & udvikler

simon@codespace.dk

Derfor stiftede vi Codespace

For os var og er Codespace måden, hvorpå vi kan gøre både vores egen og andres drøm til virkelighed. App og webs er på mange måder en fast forankret del af fremtiden, og derfor følte vi, at det var den måde, vi kunne være med til at sætte vores aftryk på verden.

Codespace er derfor et resultat af en langvarig fælles passion for iværksætteri og et ønske om at gøre en forskel for både og selv og andre. Vores store interesse inden for udvikling af både web og apps har gjort, at vi har brugt størstedelen af vores liv på at blive eksperter på området. Vi brænder for at benytte netop den faglige viden og knowhow til at hjælpe andre iværksættere i form af virkeliggørelse og videreudvikling af deres digitale drømme og ideer.

For ud over, at vi synes, det er spændende at udvikle nye digitale produkter og løsninger, brænder vi også for at kunne være en del af nye projekter og skabe fremtidens smarte løsninger. Hos Codespace lægger vi altså stor vægt på at være en del af et voksende og inspirerende netværk med plads til både sparring og kollektiv forbedring.

Vi stræber efter at gøre din drøm til en realitet

Vi brænder for iværksætteri, og vi vil gøre alt for at give dig den bedste start på din rejse indenfor det område, du brænder for. Når man starter en virksomhed i dag, skal man i stort set alle tilfælde have en hjemmeside, der kan udbrede ens ideer og brand til omverdenen.

Afhængigt af ens branche kan det også være smart at få udviklet en app, så målgruppen altid kan have din løsning ved hånden. Internet og applikationer er allerede en kæmpe del af vores hverdag, og alt tyder på, at den udvikling kun vil fortsætte fremadrettet.

Med os som din samarbejdspartner er du sikker på at få adgang til markedet for web og apps samt det store potentiale, som de to muligheder repræsenterer, da vi er erfarne i at skabe unikke og funktionelle løsninger – uanset hvordan din idé eller projekt ser ud. Hvis du går med en drøm, som du drømmer om at gøre til en realitet, skal du vælge os som din appudvikler og/eller webudvikler.

Vores vision og mission

Hos Codespace har vi en vision om, at vi ved hjælp af unik web- og appudvikling kan sætte vores præg på de fremtidige løsninger. Det efterlever vi ved at arbejde med vores mission for øje: At hjælpe andre iværksættere og startups med udviklingen fra idé til færdigt produkt. Vi er eksperter på vores område, og vi brænder for at bruge vores viden og evner til at gøre en forskel, både nu og på længere sigt.

Vores branche er et utroligt dynamisk felt, hvor man skal bevæge sig og tænke hurtigt, hvis man vil være med på udviklingen. Vi holder os konstant opdaterede med de tekniske fremskridt og benytter altid de nyeste teknologier til at udvikle dine platforme, portaler og apps til både Android og iOS. Med andre ord er vi en virksomhed, som bestræber os på at gøre udviklingsprocessen så overskuelig og betalingsvenlig som muligt for dig og samtidig sikret et færdigt produkt af høj kvalitet. Vi mener nemlig godt, at man kan udvikle en god app eller hjemmeside til en fair pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man arbejder målrettet og effektivt.

Uanset om du er iværksætter i første fase eller allerede godt i gang som selvstændig, kan vi hos Codespace sikre dig en stærk, digital løsning, der giver dit projekt luft under vingerne.

Lad os tage en uforpligtende snak om din digitale idé