Hvad koster en app?

Hvad koster en app? Codespace har svaret på hvad udvikling af din app koster.

Hvad koster en app?

En app kan være en investering for iværksættere af enhver art. Men hvad koster en app egentlig? Hvad den endelige pris bliver, er ofte noget af det, du vil have svar på som det første. Det vil vi prøve at hjælpe dig med i dette blogindlæg.

Prisen afhænger af mange ting

At spørge ”hvad koster en app?” er det samme som at spørge ”hvad koster en bil?”. Alle ved, at prisen er vidt forskellig, alt efter om du vil køre i en VW up! eller en Ferrari. Det samme gælder for apps. Hvad app prisen ender på, er afhængig af mange ting, herunder design, funktioner og data. Når du vil have en idé om prisen på en app, skal du derfor først fastlægge, hvad du forventer af slutresultatet.

Hvor skal data komme fra?

Den data, der bruges i din app, dukker ikke op af sig selv. Det er enten noget, brugeren skal ”fodre” appen med, eller som du skal købe adgang til. Nogle har et eksisterende system, der henter og gemmer data, mens du i andre app-projekter skal lave noget fra bunden. Hvor du får din data fra, er også en faktor, der har endelig indflydelse på prisen.

Priseksempler på apps:

Standard app:

En standard app er simpel, og mængden af funktioner er begrænset. For en sådan app ligger prisen på omkring 50.000 DKK

Unik app:

En unik app har flere funktioner og muligheder for integration med data og API’er, på kryds og tværs af systemer. Prisen ligger på mellem 50.000 og 100.000 DKK.

Avanceret app:

En avanceret app har særlige avancerede funktioner. Det kan være en større platform med tilhørende web-backend systemer. 90% af de mest populære apps har et budget, der overstiger 150.000 DKK. Prisen for en avanceret app kan derfor være alt fra 150.000 DKK og opefter.

Prisen for netop din app kan kun estimeres ud fra den kravsspecifikation vi udarbejder under vores første dialog. Så kontakt os og bliv klogere på hvad din app koster.

Konklusion: Hvad koster en app?

At skabe, designe og udvikle en app er ikke nogen nem opgave. Derfor skal du være forberedt på, at du ofte får, hvad du betaler for. Jo flere penge, du poster i en app, jo mere unik og brugbar bliver den. Dårlige apps, der crasher eller mangler funktioner, bliver ikke brugt. Derfor kan det være en investering at lægge nogle flere penge i projektet. Vær desuden opmærksom på, at en app ikke er en engangsydelse – der skal også sættes nogle penge af til drift og vedligeholdelse.

Hold dig up-to-date

Modtag nyheder, når vi udgiver nye apps og spændende blogindlæg.

Lad os tage en uforpligtende snak om din app